απεργία μετρό

Δεν θα κινηθούν τα μετρό αύριο Τετάρτη 16 Ιουνίου καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία συμμετέχοντας στις απεργιακές κινητοποιήσεις των συνδικάτων κατά. 15 Ιουνίου 2021 1036.


Apergia Ayrio Se Metro Hlektriko Kai Tram Staseis Ergasias Se Lewforeia Kai Trolei Sofokleousin Gr

Τα υπόλοιπα μέσα αναμένεται να κινούνται κανονικά.

απεργία μετρό. Απεργία σε Μετρό Ηλεκτρικό Τραμ. Απεργία 24 ωρών σε Μετρό Ηλεκτρικό και Τραμ την Πέμπτη μετά τον τραγικό θάνατο του 41χρονου εργοδηγού στον ΗΣΑΠ χτες. 24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στο Μετρό γραμμές 2 3 τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2018.

Στην ανακοίνωσή τους προσθέτουν ότι απεργούν και διαδηλώνουν συμμετέχοντας στη συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί για τις 1100 το πρωί. Σε 24ωρη απεργία προχωρά η ΣΤΑΣΥ σε ΗΣΑΠ Μετρό και Τραμ την Πέμπτη με αίτημα την λήψη μέτρων ασφαλείας στους εργασιακούς χώρους μετά και το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε έναν εργαζόμενο. Πραγματοποιούμε την Πέμπτη 181121 24ωρη απεργία για να.

Τα σωματεία εργαζομένων της εταιρείας Εικοσιτετράωρη εξήγγειλαν απεργία στη ΣΤΑΣΥ ηλεκτρικός μετρό τραμ την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου με θέμα. Χωρίς μετρό ηλεκτρικό και τραμ σήμερα η Αθήνα 18112021 καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς αποφάσισαν να κάνουν 24ωρη απεργία. Οι εργαζόμενοι σε μετρό ηλεκτρικό τραμ τρόλεϊ τρένα και προαστιακό θα συμμετάσχουν στη γενική 24ωρη απεργία για το αντεργατικό νομοσχέδιο.

Οι εργαζόμενοι σε μετρό ηλεκτρικό τραμ τρόλεϊ τρένα και προαστιακό θα συμμετάσχουν στη γενική 24ωρη απεργία για το αντεργατικό νομοσχέδιο. Ακινητοποιημένα θα είναι. Τι λένε οι εργαζόμενοι Το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε την ζωή στον συνάδελφό μας Πέτρο Γιάμαλη και έναν ακόμα εργαζόμενο να χαροπαλεύει ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά ατυχήματα.

Χωρίς Μετρό Ηλεκτρικό και Τραμ σήμερα η Αθήνα - Ποιες ώρες κινούνται λεωφορεία και τρόλεϊ. 18122019 1106 Μετρό απεργία. Την απεργία εξήγγειλε το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών.

Σε στάσεις εργασίας αποφάσισαν να προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στο Μετρό της Αθήνας την Πέμπτη 28 και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019. Απεργία και στα πλοία. Μετρό ΗΣΑΠ Ηλεκτρικός Τραμ.

Το 23 των κρουσμάτων είναι ηλικίας 4 έως 18 ετών - 10729 παιδιά κι έφηβοι νοσούν. Σε 24ωρη απεργία στη ΣΤΑΣΥ ηλεκτρικός μετρό τραμ την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου προχωρούν τα σωματεία. Ημερολόγιο Απεργιών Καταγραφή Απεργιών Αργίες Ονομαστικές εορτές και Καιρός.

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021 0739 Φωτογραφία αρχείου INTIMEΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. Απεργία σε Μετρό Ηλεκτρικό και Τραμ την Πέμπτη - Στάση εργασίας θα κάνουν τα λεωφορεία. Οι στάσεις εργασίας στο Μετρό γραμμές 2 3 θα πραγματοποιηθούν ως εξής.

Απεργία σε μετρό ηλεκτρικό και τραμ την Πέμπτη - Για το δυστύχημα με τον 41χρονο στον ΗΣΑΠ. Χωρίς εκδοτήρια κεντρικοί σταθμοί του μετρό σε Ευαγγελισμό Πανεπιστήμιο. Απεργία σε Μετρό Ηλεκτρικό και Τραμ την Πέμπτη 106 - Τι ζητούν οι εργαζόμενοι.

Tweet Μετρό ΗΣΑΠ Ηλεκτρικός Τραμ. Χωρίς μετρό ηλεκτρικό και τραμ την Πέμπτη 1811 Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ- Πώς θα κινηθούν. Απεργία την Πέμπτη 18-11-2021 Εικοσιτετράωρη απεργία εξήγγειλαν τα σωματεία εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ.

Παραλύει η Αθήνα. Σε 24ωρη απεργία προχωρά αύριο Πέμπτη η ΣΤΑΣΥ ΗΣΑΠ Μετρό Τραμ για την λήψη μέτρων ασφαλείας στους εργασιακούς χώρουςΤην ίδια μέρα οι εργαζόμενοι σε Λεωφορεία και Τρόλεϊ την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021 θα. Απεργία αύριο Πέμπτη 18 Νοεμβρίου σε Μετρό Ηλεκτρικό και Τραμ.

Οι συρμοί στα μέσα σταθερής τροχιάς θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι όλη μέρα. Οι εργαζόμενοι στη ΣΤΑΣΥ δεν θα δεχτούν άλλη θυσία στο χώρο εργασίας τους. Το Μετρό θα κινείται μεταξύ 900 2100.

Εκτός από την απεργία σε μετρό ΗΣΑΠ και τραμ σήμερα θα υπάρξουν. Απεργία σε Μετρό Ηλεκτρικό και Τραμ την Πέμπτη. Το 2 συμμετείχε στην απεργία του μετρό.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΕΛΜΑ. Οι εργαζόμενοι σε Μετρό Ηλεκτρικό και Τραμ συμμετέχουν στην απεργία της 16ης Ιουνίου. Απεργία σε Μετρό Ηλεκτρικό και Τραμ - Δείτε αναλυτικά πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ Επόμενο άρθρο Ο κοροναϊός δεν κάνει διακρίσεις.

Μετρό ΗΣΑΠ Ηλεκτρικός Τραμ. Ακινητοποιημένα θα μείνουν αύριο Πέμπτη το μετρό η ηλεκτρικός και το τραμ ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον εργοδηγό που. Απεργία σήμερα σε μετρό ηλεκτρικό και τραμ - Στάση εργασίας στα λεωφορεία - Χωρίς δακτύλιο η Αθήνα Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν λοιπόν σήμερα οι συρμοί του μετρό του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου και του τραμ λόγω της.

Εικοσιτετράωρη απεργία στη ΣΤΑΣΥ ηλεκτρικός μετρό τραμ την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου εξήγγειλαν τα σωματεία εργαζομένων της εταιρείας με θέμα την λήψη μέτρων ασφαλείας στους εργασιακούς χώρους έπειτα από το πρόσφατο. Απεργία και στα πλοία. Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του.

Απεργία αύριο σε Μετρό Ηλεκτρικό και Τραμ ΚΟΙΝΩΝΙΑ 17112021 - 1414 Ακινητοποιημένα θα είναι αύριο Μετρό Ηλεκτρικός και Τραμ ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον εργοδηγό που σκοτώθηκε στον ΗΣΑΠ την Τρίτη 16 Νοεμβρίου. 171121 2124 Λεωνίδας Κουτσόπουλος.


5sipce5rlb2qjm


Pempth 18 Noembrioy 24wrh Apergia Se Metro Hsap Tram Staseis Ergasias Se Lewforeia Kai Trolei Athens Transport


X2ykuh Dx20ijm


Ngfybjvwa7xfym


Ob83rlrynarh5m


Dsdtiwde7rulqm


Trbjzufcza8rnm


F5mkiwxnf 7mim


Apergia Mmm Metro Stash Ergasias Thn Paraskeyh 14 6 Bhma Or8odo3ias


Xwris Metro Hlektriko Kai Tram Thn Pempth 18 Noembrioy 24wrh Apergia Twn Ergazomenwn Metaforespress


Lff3dvk Q7zgqm


Piyoga Ehdieom


Apergia Se Metro Hlektriko Kai Tram Thn Pempth News Gr


Neo Freno Sto Metro Thn Tetarth Isxyei H 24wrh Apergia Thn Pempth


Ysypujbavnjohm


Nea Stash Ergasias Se Metro Hlektriko Tram 24wrh Apergia Sta Trena Toy Ose


Mmm Apergia Se Metro Hlektriko Tram Thn Pempth 18 Noembrioy E8nos


7hnb Jxqp84pem


Noypaitwu Mlom

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here