καρτ ποσταλ ερτ

Η ΕΡΤ δείχνει ένα άλλο πρόσωπο κι επενδύει στις ελληνικές παραγωγές μπαίνοντας δυναμικά στον ανταγωνισμό. 1533 likes 43 talking about this.


Kart Postal H Ypo8esh Kai Oi Xarakthres Ths Seiras Ths Ert

Το Καρτ ποστάλ της Βικτόριας Χίσλοπ η νέα σειρά δηλαδή που ετοιμάζει η βραβευμένη βρετανίδα συγγραφέας για την κρατική τηλεόραση έχει ήδη μπει στην τελική ευθεία για να φτάσει στις οθόνες μας την επόμενη.

καρτ ποσταλ ερτ. Καρτ Ποστάλ νέα τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ βασισμένη στο bestseller μυθιστόρημα της Victoria Hislop Cartes Postales from Greece. Ακόμη πιο ξεκαρδιστική και ανατρεπτική επιστρέφει. Το Καρτ Ποστάλ ήταν από τις πρώτες σειρές που είχαν ανακοινωθεί ότι έρχονται τη νέα σεζόν.

Backstage ΦΩΤΟ από τα γυρίσματα. 1720000 μοναδικοί χρήστες ενημερώθηκαν χθες. Πώς υποδέχτηκαν οι τηλεθεατές τη νέα σειρά της ΕΡΤ.

ΕΡΤ ΕΡΤ ΣΕΙΡΑ ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ ΧΙΣΛΟΠ. NEWS H τουρτα της μαμας Το επεισοδιο εκπληξη που θα δουμε. Όλα όσα έγιναν στα γυρίσματα του νέου επεισοδίου της νέας σειράς της ΕΡΤ ΑΕ με τους Μυρτώ Αλικάκη Ανδρέα Κωνσταντίνου και Ναταλία.

Subscribe στην ΕΡΤ. Στην ίδια τηλεοπτική στέγη την ΕΡΤ θα παραμείνει λοιπόν και του χρόνου έτσι ώστε να τον δούμε σε ένα επεισόδιο του Καρτ Ποσταλ. Η μεγάλη πολυαναμενόμενη επιστροφή της Βικτόρια Χίσλοπ στην οθόνη αρχίζει αυτή την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 με την προβολή του πρώτου επεισοδίου της νέας σειράς της ΕΡΤ Καρτ ποστάλ αποκλειστικά στο ertflix από.

Καρτ Ποστάλ - ΕΡΤ. Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται στην Κρήτη τα γυρίσματα για την καινούρια σειρά της ΕΡΤ την Καρτ ποστάλ που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο. Στον αέρα το πρώτο teaser της νέας σειράς της ΕΡΤ.

09 Σεπ 2021 1738 CELEBRITIES. ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς που προβάλλεται στην ΕΡΤ. Έρχεται τον Σεπτέμβριο στην ΕΡΤ1.

Δείτε την υπόθεση και τους χαρακτήρες της νέας σειράς της ΕΡΤ ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛΠρεμιέρα σήμερα στις 2300 για τη νέα τηλεοπτική σειρά ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. Η νέα σειρά μυθοπλασίας της ΕΡΤ Καρτ ποστάλ κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στις 2300. Subscribe στην ΕΡΤ.

σχολίασε κι εσύ 0 σχόλια σχετικά άρθρα. Στην ίδια τηλεοπτική στέγη την ΕΡΤ θα παραμείνει λοιπόν και του χρόνου έτσι ώστε να τον δούμε σε ένα επεισόδιο του Καρτ Ποσταλ. 1751 Δευτέρα 06 Σεπτεμβρίου 2021 Η τούρτα της μαμάς.

Η ΕΡΤ θέλει να επενδύσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στην ελληνική μυθοπλασία. Το πρώτο teaser της νέας σειράς μυθοπλασίας της ΕΡΤ Καρτ ποστάλ που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της διάσημης Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ. Μέσα από 12 συναρπαστικές αυτοτελείς ιστορίες η σειρά θα μας ταξιδεύει στην Κρήτη και στο Λονδίνο κάθε Σάββατο.

Καρτ ποστάλ ΕΡΤ. Το Καρτ Ποστάλ - ΕΡΤ κάνει πρεμιέρα και εμείς δεν τη χάνουμε το Σάββατο 2 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 2300 στην ΕΡΤ ΑΕ. Δεν ανεχομαι απο κανεναν να καταπιεζει και να υποβιβαζει την προσωπικοτητα μου.

Επεισόδιο 1ο To αγόρι με το ασημί κοστούμιΟ Τζόζεφ Ανδρέας Κωνσταντίνου ένας καταξιωμένος αρχαιολόγος με καταγωγή από την Κρήτη φτάνει στο νησί με σκοπό να βοηθήσει με τις γνώσεις του σε μια. HttpbitlyERTYT Με τους Ανδρέα Κωνσταντίνου Γεράσιμο Σκιαδαρέση Άννα Μάσχα και. Ακόμη μια συναρπαστική ιστορία ξετυλίγεται μέσα από τα γυρίσματα του νέου επεισοδίου της σειράς μυθοπλασίας της ΕΡΤ Καρτ.


Kart Postal Arxizoyn Sthn Krhth Ta Gyrismata Ths Neas Seiras Ths Ert Fthis Gr


Kart Postal Me Ton Gerasimo Skiadaresh Arxisan Sthn Krhth Ta Gyrismata Ths Neas Seiras My8oplasias Ths Ert Grafeio Typoy Ert


Kart Postal Me Toys Basilh Xaralampopoylo Kai Andrea Kwnstantinoy Synexizontai Sthn Krhth Ta Gyrismata Ths Neas Seiras Ths Ert Grafeio Typoy Ert


Kart Postal Stigmiotypa Apo Ta Gyrismata Ths Neas Seiras My8oplasias Ths Ert Monopoli Gr


Kart Postal Me Lena Papalhgoyra Kai Melissan8h Maxoyt Symmetexoyn Sth Nea Seira Ths Ert Reader


Kart Postal Pws Ypodexthkan Oi Thle8eates Th Nea Seira Ths Ert


Kart Postal Kykloforhse To Prwto Teaser Ths Neas Seiras Ths Ert Fthis Gr


Kart Postal To Prwto Trailer Ths Neas Seiras Ths Biktoria Xislop


Kart Postal Ertflix Eidame Thn Premiera Oi Entypwseis Mas


Kart Postal Oloklhrw8hkan Sto Londino Kai Arxizoyn Sthn Krhth Ta Gyrismata Ths Neas Seiras My8oplasias Ths Ert Grafeio Typoy Ert


Kart Postal Ston Aera To Prwto Teaser Ths Neas Seiras Ths Ert Gossip Tv Gr


Kart Postal Lena Papalhgoyra Kai Melissan8h Maxoyt Sth Seira Ths Ert


Kart Postal Ert Home Facebook


Kart Postal Poia Gnwsth 3enh H8opoios 8a Pai3ei Sth Seira Ths Ert Binteo Seleo News


Kart Postal Ert Premiera Kai Wres Probolhs Ths Seiras


Kart Postal H Ypo8esh Kai Oi Xarakthres Ths Seiras Ths Ert


Kart Postal Ston Aera To Prwto Teaser Ths Neas Seiras Ths Ert Grafeio Typoy Ert


Kart Postal Ert Sta Gyrismata Ths Seiras Kart Postal Sto Londino Facebook


Kart Postal Me Toys Basilh Xaralampopoylo Kai Andrea Kwnstantinoy Synexizontai Sthn Krhth Ta Gyrismata Ths Neas Seiras Ths Ert Grafeio Typoy Ert

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here